Oferim servicii funerare complete in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. Asiguram consultanta gratuita non stop.firma servicii funerare bucuresti

informatii utile – casa funerara memoria l


Inhumarea si randuielile crestine

Cand are loc un deces, familia trebuie sa informeze preotul parohiei din care decedatul face parte si sa contacteze o firma de pompe funebre familiarizata cu traditiile, obiceiurile si ritualurile crestine ale inmormantarii. Firma de servicii funerare impreuna cu preotul se vor ingriji ca pregatirea inmormantarii si procesul in sine sa fie realizat in cele mai bune conditii.
Pentru a citi continuarea faceti click aici


Incinerarea

Incinerarea persoanei decedate se face doar la solicitarea familiei care organizeaza funerariile sau daca defunctul si-a manifestat expres aceasta dorinta in timpul vietii. Singurul loc unde se poate face incinerare în România este crematoriul uman de la Vitan-Bârzeşti din Capitală.
Pentru mai multe detalii cu privire la Incinerare umana faceti click aici


Repatriere / Expatriere

Realizam transporturi funerare terestre in vederea repatrierii corpurilor neinsufletite din alte state precum si expatrierea cetatenilor straini care au decedat pe teritoriul Romaniei catre destinatiile de resedinta. Operam servicii funerare de repatriere sau expatriere pe cale aeriana si asiguram consultanta in obtinerea tuturor documentelor necesare.
INFORMATII UTILE – PRIVIND REPATRIEREA click aici