Oferim servicii funerare complete in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. Asiguram consultanta gratuita non stop.firma servicii funerare bucuresti

transport funerar – casa funerara memoria l


TRANSPORTURI FUNERARE LOCALE

Asiguram transport de specialitate cu masini funerare autorizate: preluare decedat de acasa sau de la camin de batrani si depunere la capela sau biserica / preluare decedat de la morga spitalului sau serviciul de medicina legala si depunere la domiciliu sau capela / transporturi funerare la inmormantare inclusiv organizare procesiune la pas.

 

TRANSPORTURI FUNERARE NATIONALE

Efectuam operatiuni de transport la nivel national cu autospecializata funerara in conditii stricte de igiena si siguranta cu respectarea normelor sanitare in domeniu. Anumite institutii sanitare din Bucuresti si din tara nu permit accesul in incinta lor la morga a altor tipuri de autovehicule. Masinile noastre sunt declarate la INML si au acces in incinta pentru ridicare decedati.

 

Repatrieri / Zona Cargo


TRANSPORTURI FUNERARE INTERNATIONALE

Realizam transporturi funerare terestre in vederea repatrierii corpurilor neinsufletite din alte state, precum si expatrierea cetatenilor straini care au decedat pe teritoriul Romaniei catre destinatiile de resedinta. Operam servicii funerare de repatriere sau expatriere pe cale aeriana si asiguram consultanta in obtinerea tuturor documentelor necesare. Click pentru detalii.

 

SERVICIUL DE PRELUARE DIN ZONA CARGO

Organizam serviciul de preluare din zona cargo a aeroportului Bucuresti Otopeni si transferul persoanei decedate catre orice destinatie din Romania. Desfasuram aceasta activitate cu masini funerare omologate care respecta prevederile legale in materie si personal calificat pentru manipularea sicriului de zinc.

 

Transporturi Conexe


TRANSPORT INSOTITORI SI APARTINATORI

Pentru deplasarea insotitorilor la ceremoniile funerare va punem la dispozitie microbuze de transport iar pentru apartinatori sau persoane cu dizabilitati va oferim un autovehicul de teren marca Volvo. La solicitarea dvs. putem asigura tranzitul de la aeroport, gara sau autogara a participantilor la funerarii.

 

TRANSPORT EFECTE FUNERARE – COROANE SI JERBE DE FLORI

Va punem la dispozitie pentru aceasta activitate o masina special amenajata pentru transportul coroanelor si jerbelor de flori afisate la vedere precum si pentru restul efectelor si produselor funerare.
Masina poate fi utilizata si la organizarea cortegiului funerar cu deplasare la pas in localitatile limitrofe capitalei pe post de platforma funerara descoperita.