Oferim servicii funerare complete in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. Asiguram consultanta gratuita non stop.firma servicii funerare bucuresti

Servicii Funerare

1. Consultanta de specialitate

Asiguram consultanta gratuita non-stop cu privire la toate informatiile necesare organizarii unei inmormantari. Acest serviciu este adresat persoanelor care vor sa fie informate in prealabil si sa anticipeze costurile, sau vor sa afle alte detalii ce se pot dovedi esentiale in astfel de momente.
Decesul unei persoane reprezinta incetarea ireversibila a activitatii cerebrale si cardiace, stabilita prin mijloace medicale de catre persoane calificate.

2. Constatare deces

Constatarea decesului se poate face de catre medicul nostru care are drept de libera practica sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris dar numai in urma examinarii si identificarii in baza unui document de identitate, a persoanei decedate si numai in cazul in care nu exista suspiciune cu privire la cauzele decesului.
In urma constatarii decesului se elibereaza de catre medic certificatul medical constatator de deces (CMCD)

3. Imbalsamare

Imbalsamarea este procedeul medical prin care se urmareste conservarea decedatului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia. Imbalsamarea se efectueaza de catre personal calificat in meseria de autopsier in prezenta medicului care a constatat decesul. In urma efectuarii procedurii de imbalsamare se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

4. Toaletare, impachetare

Toaletarea decedatului se poate efectua de catre membrii echipei noastre atat la domiciliul dumneavoastra cat si in locatia noastra cu respectarea normelor de igiena. Imbracarea decedatului se face cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de catre noi dupa care se procedeaza la asezarea in sicriu. Cosmetizarea decedatului se face dupa caz la solicitarea familiei. Procedura de inpachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.

5. Declarare deces

Declararea decesului se face în termen de 3 zile si sunt necesare:

-certificatul medical constatator al decesului (CMCD);
-actul de identitate al decedatului;
-certificatul de naștere al decedatului;
-actul constatator de deces;
-declarație dacă nu există C.I. sau livretul militar al decedatului;
-dovada eliberată de Parchet, dacă decesul s-a produs prin sinucidere, accident sau alte cauze violente sau dacă înregistrarea decesului se face în mai mult de 3 zile de la data producerii acestuia.

6. Acte necesare inhumarii / incinerarii

Oferim sprijin in obtinerea actelor necesare inhumarii sau incinerarii si eliberarea lor in cel mai scurt timp posibil pentru toate sectoarele capitalei si zonele limitrofe. Aveti nevoie de urmatoarele documente:

-Copie dupa certificat constator al decesului
-Certificatul de imbalsamare
-Autorizatie de la SANEPID
-Certificatul de deces
-Adeverinta de inhumare
– Contractul de concesiune a locului de veci

7. Livrare sicriu si cruce

Avem in magazin peste 40 de modele de sicrie de provenienta autohtona sau din import, fabricate din diverse esente (brad, stejar, fag, tei, plop,nuc, cires etc), sub o larga paleta de culori si motive decorative. Indeplinim si cele mai exigente solicitari cu privire la forma (4,6,8 colturi), culoare (mahon, bej, alb etc), dimensiune (XXL, normale, medii si mici) si material (lemn si zinc necesar repatrierilor). Sicriele sunt complet echipate cu: lenjerie (respeta), capitonaj capac, panza de fata, orar mic, orar mare, perna, saltea absorbanta. Va punem la dispozitie cruci inscriptionate si asortate la culoarea sicriului.

8. Transport si manipulare

Realizam transport de specialitate intern si international cu autospecializate funerare omologate si autorizate, cu respectarea normelor sanitare. Asiguram transportul cu microbuze a participantilor la ceremonia funerara si transportul efectelor funerare (coroane, jerbe, aranjamente florale). Pentru detalii consultati sectiunea „transport” a site-ului nostru. Manipularea sicriului se efectueaza de catre echipa noastra si consta in preluarea sicriului de la morga spitalului sau de la domiciliu, urcatul sau coboratul etajelor, depunerea sicriului la biserica (capela) si transporul la cimitir.

9. Depunere la capela

Daca familia nu doreste ca ativitatea de priveghere sa se desfasoare la domiciliu atunci va putem asigura tranzitul persoanei decedate si depunerea la capela cimitirului unde se afla locul de veci sau la orice alta capela ne este indicata. Marea majoritate a capelelor din cimitire sau arondate bisericilor sunt inchise noaptea. Va putem recomanda depunerea sicriului la capela bisericii cu care noi colaboram si unde avem acces nelimitat. La solicitarea apartinatorilor se poate obtine acordul preotului paroh pentru a mentine capela deschisa si noaptea in vederea unui priveghi neintrerupt.

10. Consiliere obtinere loc de veci

Va putem indruma cu privire la formalitatile care trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de concesionarea gratuita a unui loc de veci in cimitirele din Bucuresti. In prezent mai sunt disponibile locuri de veci in cimitirele: „Domnesti Vest” si „Straulesti 2” si se pot concesiona de la Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU) dar numai in momentul in care exista decesul. Daca doriti sa obtineti un loc de veci in alte cimitire decat cele enumerate mai sus, atunci va putem ajuta sa gasiti si sa tranzactionati un loc de veci cu sau fara lucrare funerara aflat deja in concesiunea altcuiva.

11. Organizare parastas, pomenire, pomana

Pregatim set complet pentru parastas si pomenire format din: 12 farfurii cu mancare gatita (post sau dulce) la care atasam 12-14 produse inpachetate; 12 cani cu furculite (linguri); 12 pachete cu 10 -12 produse (post sau dulce); 2 platouri cu coliva pregatita in casa; 3 colaci facuti in casa (cap, prescura, arhanghel); 1 sticla vin + ulei; 1 set pahare plastic; 1 set lingurite plastic. Daca doriti ca acest ritual sa se desfasoare intr-un cadru organizat va punem la dispozitie locatia noastra (restaurant), unde pueteti alege din mai multe tipuri de meniuri si beneficiati de servirea ireprosabila a unui personal calificat.

12. Intocmire dosar ajutor inmormantare

Ajutorul de inmormantare acordat de CNPAS este un drept legal al tuturor pensionarilor si asiguratilor in conformitate cu Legea 263/2010 si este pentru anul 2013 in cuantum 2.223 Ron. El se acorda unui membru din familie sau celui care s-a ocupat de inmormantarea persoanei decedate daca aceasta a beneficiat de pensie de la Casa Nationala de Pensii. Va putem ajuta sa intocmiti dosarul ce trebuie depus pentru a primi acest ajutor sau putem printr-o imputernicire acordata firmei noastre sa-l ridicam noi si sa-l decontam automat din pretul total al serviciilor solicitate.

Servicii Funerare Conexe


CATAFALC CU LUMINI DE VEGHE
CAPAC FRIGORIFIC , TEMPERATURA -5*C
PREOT, DASCAL, COR BISERICESC
FILMARI COMEMORATIVE, POZE

ORGANIZARE PROCESIUNE LA PAS
FANFARA FUNERARA
AUNTURI COMEMORARI
AMENAJARE LOCURI DE VECI

Summary
Article Name
Servicii funerare Bucuresti - Casa Funerara Memoria L
Description
Casa funerara memoria l, ofera servicii funerare, transport funerar si incinerare umana non stop in bucuresti si in zonele limitrofe.
Author