Oferim servicii funerare complete in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. Asiguram consultanta gratuita non stop.firma servicii funerare bucuresti

BLOG CASA FUNERARA MEMORIA L

Ecusoane versus legitimatii

Postat in: ce spunem noi
Ne-am horatat sa schimbam legitimatiile de serviciu pe care le-am  utilizat pana in prezent  la locul de munca  dupa ce am constatat ca erau destul de dificil de utilizat  si gestul in sine parea nepotrivit intr-un astfel de context. Mai mult;  pentru restul participantilor la funerarii  care nu erau de fata in momentul  legitimarii  era  neclar care-i  rolul si scopul nostru acolo, cine suntem si pe cine reprezentam. Am optat  pentru formula de prezentare cu ecusoane personalizate ca  sa le fie mai simplu  apartinatorilor familiei  sa ne identifice si mai usor sa stabileasca o cale de dialog cu noi. Ca si noutate,  avem ecusonul si parafa de AUTOPSIER  care in virtutea calificarii dobandite ne asigura dreptul de a efectua  legal operatiunea  de imbalsamare. Am atasat si cartea noastra de vizita care impreuna cu efectele descrise mai sus   va garanteaza calitatea serviciilor marca Casa Funerara Memoria L  acolo unde ele va sunt prezentate.
Ing. GABRIELA Lucutar – Antreprenor Pompe Funebre
Summary
Article Name
Ecusoane versus legitimatii
Description
Ne-am horatat sa schimbam legitimatiile de serviciu pe care le-am utilizat pana in prezent la locul de munca dupa ce am constatat ca erau destul de dificil de utilizat si gestul in sine parea nepotrivit intr-un astfel de context.
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*